Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Hajdú Family Park-Sáránd
Cím: 4272 Sáránd, Nagy u. 51.Email: info@hajdupark.eu
Web: www.hajdupark.euTelefon: 0652-402-958

Bevezető

A Hajdú Family Park projekt egy a Hajdú-Bihar megyei Sárándon megvalósításra kerülő turisztikai attrakció- és szolgáltatásfejlesztés. A szabadidős szolgáltatásokat és kulturális programokat kínáló helyszín első ütemének átadása 2013-ban várható. A Hajdú Family Park projektet két, egymás után kialakításra kerülő ütemben tervezzük megvalósítani, melynek első szakaszában a turisztikai alapszolgáltatásokat teremtjük meg a mintegy 4 hektár nagyságú ingatlan fejlesztésével. A beruházás második fázisában, nemzeti jelentőségű attrakció- és szolgáltatásfejlesztést tervezünk végrehajtani a közel 8 hektáros ingatlanon.

Bemutatkozás

A Hajdú Turisztikai Vendéglátó Kft. által a Partnereinkkel hosszútávra kialakított együttműködés eredményeként, Sáránd településen a fejlesztéseink által, a lakosság közel 20 éves álma valósulhat meg.
A komplex szolgáltatásokat magába foglaló szabadidős- és kulturális helyszínt a következő másfél évben adjuk át a látogatók számára.
A Hajdú Family Park projekt megvalósíthatóságának érdekében Sáránd Község Önkormányzata 20 évre tartós használatba adta a 12 hektáros területet a Hajdú Turisztikai Vendéglátó Kft. részére.
Az I. ütem átadását 2013-ben tervezzük.
A Hajdú Family Park projekt I. ütemének folytatásaként kezdetét vette az attrakció- és szolgáltatásfejlesztés előkészítése, melynek megvalósíthatósága érdekében, az Új Széchenyi Terv keretében fogunk pályázatot benyújtani.
A II. ütemben az alábbi projektelemek megvalósítását tervezzük:
Római császárkori Testhalmok tanösvény
Jurta kiállítóhely
Tanyasi udvar és Kézművesház
Helytörténeti kiállítóterem
Magyar Lovas Park
Planetárium és Csillagda-kilátó
Hajdú étterem és Egészségbirtok
KondiPark és multifunkcionális sportpálya
A Hajdú Family Park projekt ötletgazdája és projektvezetője: Varga András cégvezető

Keresőszavak

family park, sárándi szállás, horgászat, turisztika,


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink